Biz Kimiz?

Derneğimiz; 2016 yılında İstanbul ili Büyükçekmece ilçesinde hayırsever gönüllüler tarafından kurulmuştur.

Derneğimizin bünyesinde olan Özel Karaağaç Fatih Erkek Öğrenci Yurdu’nda ortaöğrenim kapsamında muhtaç talebelerimizin eğitim, iaşe, barınma, sağlık vb. İhtiyaçlarını karşılamak için çalışmalar yaparak hayırseverlerin nakdi ve ayni yardımlarını muhtaç olan talebelere ulaştırmaktadır.

İhtiyaç sahibi talebelerin her bakımdan korunması, maddi, manevi anlamda yardımcı olunması derneğimizin temel görevidir.

Bu nedenle derneğimiz; öğrenci yurdunda her yıl onlarca talebeye barınma imkânı verirken, Hayır sahiplerinin yaptıkları yardımların ihtiyaç sahibi talebelere ulaştırılması için bir köprü olmaktadır.

Derneğimiz; Hayırseverlerin de desteği ile eğitim alanındaki her kademeden talebenin ihtiyaçlarının karşılanması, iaşe ve ibatelerinin sağlanması için çalışmaktadır.

Derneğimiz faaliyetlerini Türkiye Cumhuriyeti’nin 5253 Sayılı Dernekler Kanunun 19. maddesi gereğince T.C. İstanbul Valiliği İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü birimlerince denetlenmektedir.